مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 31 فروردین 1400 ساعت 06:252021-04-20سياسي

پادگان لشکر 77 در مشهد می ماند/ وجود ذی نفعان؛ مانع تصمیم گیری در شهرک های رجایی و باهنر


شهردار مشهد در مورد انتقال پادگان لشکر 77 به خارج از مشهد گفت: بنده وقت زیادی برای این کار گذاشتم و صحبت های زیادی شد،اما این کار به سرانجام نرسید و فکر نمی کنم به زودی حل شود و از مردم عذرخواهی می کنم.

- پادگان لشکر 77 در مشهد می ماند/ وجود ذی نفعان؛ مانع تصمیم گیری در شهرک های رجایی و باهنر ایسنا/خراسان رضوی شهردار مشهد در مورد انتقال پادگان لشکر 77 به خارج از مشهد گفت: بنده وقت زیادی برای این کار گذاشتم و صحبت های زیادی شد،اما این کار به سرانجام نرسید و فکر نمی کنم به زودی حل شود و از مردم عذرخواهی می کنم.

محمدرضا کلایی شب گذشته در یک گفت و گوی زنده اینستاگرامی درخصوص حواشی های اخیر درباره واکسن زدن مسئولان شهرداری ها در لباس پاکبان ها اظهار کرد: در شهرداری مشهد از ابتدا به صورت شفاف اطلاع رسانی های لازم صورت گرفت و از ابتدا ستاد کرونای شهرداری که مسئولیت آن بر عهده آقای خواجه نایینی است، نحوه انتخاب پاکبان ها و روند کار را به صورت شفاف اطلاع رسانی کرد، البته وظیفه اصلی این کار بر عهده وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی است و صرفا معرفی افراد بر عهده ما است که خوشبختانه آقای خواجه نایینی و یعقوبی کاملا بر موضوع نظارت کردند که چنین اتفاقی در شهر مشهد رخ ندهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پادگان لشکر 77 در مشهد می ماند/ وجود ذی نفعان؛ مانع تصمیم گیری در شهرک های رجایی و باهنر

پادگان لشکر 77 در مشهد می ماند/ وجود ذی نفعان؛ مانع تصمیم گیری در شهرک های رجایی و باهنر